torstai 1. marraskuuta 2012

Vaalien tulokset, 206 ääntä!

Kiitos!

Se on se ainoa sana millä tämän kirjoituksen voin aloittaa. Äänimäärä ylitti kaikki odotukset ja sen sisäistämisessä menee kyllä tovi. Mutta ennenkaikkea se on vahva valtakirja siitä, että ensimmäiset neljä vuotta kaupunginvaltuutettuna olen tehnyt oikeansuuntaista politiikkaa.

Puheluiden ja eri viestimien kautta saadun palautteen ja kannustuksen määrä on ollut valtava. Onnitteluja on satanut yli kunta- ja puoluerajojen. "Pidä puolesi", "Laitahan nyt Jämsän talous kuntoon" tai "Tsemppiä poliitikolle", tämän kaltaisia viestejä on tullut paljon.

Yksin ei kukaan paljoa aikaiseksi saa, mutta niinkuin ennen vaalejakin mainostin, se on se asenne! Jos me kaikki valtuutetut asennoidumme nyt tekemään työtä yhdessä Jämsän puolesta meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Taustalla toki kummittelee talouden entistä heikommat tulevaisuuden näkymät ja täällä meillä joudumme jännittämään mm. UPM:n ratkaisuja. Onko tulossa irtisonomisia, koneiden sammuttamisia tai lomautuksia? Patria, Genencor, Elonen ja monet muut yritykset ovat avainasemassa meidän taloudelliseen tilanteeseen.

Mutta kaikkien näiden ja monien muiden uhkakuvien varjossa, toivon saavani palautetta myös valtuustokauden aikana. Teillä on tieto! Ottakaa yhteyttä kun on sen paikka!