tiistai 18. syyskuuta 2012

Nyt se on virallista

Taas ne lähestyvät, uudet kunnallisvaalit. Minulla on ensimmäiset neljä vuotta kaupunginvaltuutettuna takana enkä voi muuta todeta kuin, että työ on erittäin mielenkiintoista. Mieluusti sitä vielä jatkaisin ja siksi olen ehdokkaaksi lupautunut.

Ehdokasmäärien putoaminen liki kautta linja on kuitenkin erittäin huolestuttavaa. Varsinkin naisten ja nuorten ehdokkaiden osuus pitäisi saada kasvamaan. Miksi meitä ei kiinnosta oman kunnan asiat? On tietenkin totta, että asioiden hoitaminen vie aikaa, mutta se on vain järjestely kysymys.

Tulevat vaalit ovat mielenkiintoiset niin Jämsän kuin koko valtakunnankin tasolla. Toivon että puolueista välittämättä Jämsä saa yhteistyökykyisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen valtuuston. Vanhojen muisteleminen ja jauhaminen ei vie meitä eteenpäin ja eteenpäin meidän on kuitenkin katsottava. Edessä on isojen päätösten tekeminen ja talouden saaminen vakaalle pohjalle. Eikä se takuulla ole helppo tehtävä. Mutta oikealla asenteella se on täysin mahdollista. Se vaatii hyviä avauksia sekä virkamiehiltä että poliitikoilta, ja ennenkaikkea päätösten täytäntöönpanoa.

Aktiivista ja hyvää syksyä!


Ei kommentteja: